Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου: Και η υπομονή εξαντλείται …

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Πριν δύο εβδομάδες, στις 21.06.2023, τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, συναντήθηκαν στο Δήμο Τήνου με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σιώτο, την Αντιδήμαρχο υπέυθυνη σε θέματα καταστημάτων και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινοχρήστων Χώρων κ. Λουκρητία Άνδροβικ και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τήνου κ. Γιώργο Κόγκο.

Το μοναδικό αλλά πολύ σημαντικό θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση ήταν η λειτουργία της τοπικής αγοράς. Σας ενημερώσαμε για όλα τα θέματα που κατέθεσε ο Σύλλογος και για αυτά που ζητάει από το Δήμο Τήνου και τις αρχές του τόπου. Σας ενημερώσαμε επίσης και για τις υποσχέσεις του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου για το φλέγον αυτό ζήτημα, που δεν ήταν άλλες από την πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού, από τους εντατικούς ελέγχους της Επιτροπής Κοινοχρήστων Χώρων, από το συμμάζεμα όλων των κακώς κείμενων (κατάχρηση κοινοχρήστων χώρων, κατάχρηση μουσικής, κατάληψη δημοσίου οδοστρώματος, αλόγιστο parking κ.α).

Περίπου ένα χρόνο πριν, στις 14.06.2022 όλοι οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού, δηλαδή ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου, η Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τήνου, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου και ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων Πύργου Πανόρμου, είχαμε αναρτήσει μία ανακοίνωση με τον τίτλο «Όνειρα Θερινής Νυκτός» για παρόμοιες συναντήσεις και για παρόμοιες υποσχέσεις.


Κύριε Δήμαρχε, κυρία Αντιδήμαρχε υπεύθυνη για τα καταστήματα και κατ’ επέκταση υπεύθυνη για τη λειτουργία της τοπικής αγοράς και συνάμα κυρία Πρόεδρε της Επιτροπής Κοινοχρήστων Χώρων, κύριε Πρόεδρε της Τοπικής Κοινότητας Τήνου έχετε να μας απαντήσετε κάτι για όλα τα παραπάνω ;;

•Πότε έχετε αποφασίσει να επέμβετε ώστε να εφαρμοστούν οι κανονιστικές ;;;;

•Πότε έχετε αποφασίσει να επέμβετε ώστε να πραγματοποιήσετε και τον σκοπό σας, όπως αναφέρατε και στη συνάντησή μας, δηλαδή να δώσετε λύσεις στα χρόνια και φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την αγορά ;;;;;;

•Πότε έχετε αποφασίσει να επέμβετε ;;;; Όταν θα τελειώσει η σεζόν ;;;; Ήδη η μισή πέρασε!!!!!

  • Πότε έχετε αποφασίσει να επέμβετε ώστε η Τήνος να ανήκει σε όλους και όχι στους λίγους ;;;;
  • Ο βιοπορισμός, η ανάπτυξη και η ευημερία των επαγγελματιών δεν μπορούν να στηρίζονται στο πότε εσείς θα αποφασίσετε να επέμβετε, δηλαδή να στηρίζονται σε όνειρα θερινής νυχτός. Η ανοχή, η αναμονή και η υπομονή εξαντλήθηκαν !!!!!!!!!!
spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img