Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Η εφαρμογή του Tinos Trails/Μονοπάτια Τήνου

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν σε iOS & Android την εφαρμογή Tinos Trails και ξεναγηθείτε στα μονοπάτια του πανέμορφου νησιού! 

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το Δήμο Τήνου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. ‘Μονοπάτια της Ελλάδας’, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Διατίθεται σε 4 γλώσσες και περιέχει κατάλογο των πεζοπορικών διαδρομών, φιλτράρισμά τους με βάση κριτήρια που επιλέγει ο πεζοπόρος (ευκολία, καταλληλότητα για παιδιά κλπ.) και χάρτες με τα σημεία ενδιαφέροντος.

Η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ: εντοπίζει τον πεζοπόρο και τον ειδοποιεί όταν βρεθεί δίπλα σε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος, ώστε να ενημερωθεί σχετικά.

Ένα ακόμη εργαλείο προβολής των μονοπατιών της Τήνου στη διάθεση του πεζοπορικού κοινού, το οποίο ήδη έχει αναδείξει το νησί σε έναν από τους κορυφαίους ελληνικούς πεζοπορικούς προορισμούς!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -