Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ευχαριστήρια Επιστολή στη κα. Αγγελοπούλου – Γενικό Ιατρό Κέντρου Υγείας Τήνου

Προς 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Πειραιώς και Αιγαίου υπόψη κ. Διοικητή,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την κα. Έλενα Αγγελοπούλου, Γενικό Ιατρό του Κέντρου Υγείας Τήνου, που συνέβαλε καθοριστικά στην επιβίωση της μητέρας μας, Ειρήνης Κολλάρου, μετά από εγκεφαλικό και καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις 24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 8:20πμ, στο λιμάνι της Τήνου.

Την κρίσιμη ώρα, η κα. Αγγελοπούλου κινητοποιήθηκε άμεσα και συντόνισε την έγκαιρη μεταφορά της μητέρας μας από το Κέντρο Υγείας της Τήνου στην Αττική, με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Εν τω μεταξύ, έλαβε κομβικές αποφάσεις ώστε να μη διασωληνωθεί πρόωρα η ασθενής, αποφεύγοντας τις επιπλοκές που αυτό συχνά συνεπάγεται, και φρόντισε να σταθεροποιήσει την κατάστασή της επιτυχώς, παρά τις καταφανείς ελλείψεις του Κέντρου Υγείας σε αναλώσιμα. Η κα. Αγγελοπούλου έκανε θαύματα!

Επί τη ευκαιρία της ευχαριστήριας επιστολής, θα θέλαμε να δηλώσουμε την ανάγκη μας, ως μόνιμοι κάτοικοι της Τήνου που λαμβάνουν πολύ περιορισμένες παροχές από το σύστημα Υγείας, να έχουμε πρόσβαση σε ανθρώπους με τέτοια επαγγελματική κατάρτιση και επίπεδα ενσυναίσθησης. Τυχαίνει να γνωρίζουμε ότι ο διορισμός της κας. Αγγελοπούλου βρίσκεται σε εκκρεμότητα και απορούμε πως είναι δυνατόν να μην έχουμε διορισμένο γενικό οικογενειακό ιατρό, μία πλέον βασική κι απαραίτητη ειδικότητα για έναν μικρό κι απομονωμένο τόπο σαν το νησί μας, και ταυτόχρονα θαυμάζουμε την επιμονή και αυταπάρνηση με την οποία η κα. Αγγελοπούλου προσφέρει τις υπηρεσίες της στο βέλτιστο δυνατό βαθμό.

Η παρουσία και δράση της κας. Αγγελοπούλου υπήρξε σωτήρια για εμάς και συνεχίζει να είναι σημαντική στην πλήρη επανάκαμψη της μητέρας μας. Πέραν ημών όμως, η συμβολή της είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Ο διορισμός της είναι καίριο ζήτημα και ζήτημα πρόνοιας για την Τήνο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί σύντομα, και μόνο επαγγελματίες υγείας αντίστοιχου ήθους και ικανοτήτων να επανδρώνουν το Κέντρο Υγείας μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Μαρούλα και Χριστίνα Κολλάρου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -