Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Ευχαριστήρια επιστολή Συλλόγου Μαρλά – Μαμάδου Τήνου προς τον Δήμαρχο Τήνου

Σε προηγούμενη αναφορά μας παρουσιάσαμε τις δύο παιδικές χαρές που ετοιμάστηκαν και παραδόθηκαν σε Στενή και Καλλονή ενώ στην διαδικασία κατασκευής είναι οι υπόλοιπες παιδικές χαρές σε Αρνάδο, Δύο Χωριά, Μουντάδο, Μυρσίνη, Σκαλάδο και Υστέρνια.

Με ευχαριστήρια ανακοίνωση ο Σύλλογο Μαρλά – Μαμάδου κάνει γνωστή τη δημιουργία παιδικής χαράς και στο χωριό του Μαρλά. Η επιστολή αναφέρει προς τον δήμαρχο Τήνου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Μαρλά – Μαμάδου Τήνου θέλουν να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο Τήνου, Ιωάννη Σιώτο που για ακόμη μια φορά στάθηκε στο πλάι μας.

Στο τελευταίο πανηγύρι του χωριού μας στη γιορτή των ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. που είχε παρευρεθεί έγινε γνώστης ότι το χωριό μας δεν έχει παιδική χαρά.

Μας το υποσχέθηκε εκείνο το βράδυ κ τώρα το υλοποιεί… Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε για την ευαισθησία με την οποία αγκαλιάζετε τα προβλήματα και τις ελλείψεις της Έξω Μεριάς… Των ανθρώπων που φυλάνε Θερμοπύλες στο νησί μας…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -