Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ευχαριστήριο από την Έπαρχο Τήνου

Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Έχοντας αφήσει πίσω την κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές της Ελλάδας και έφτασε και στο νησί μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέδραμαν στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, ώστε να έχουμε ένα ασφαλές και «ανοικτό» επαρχιακό οδικό δίκτυο και να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Έγκαιρα είχαμε έρθει σε επαφή με το Α.Τ. Τήνου, το τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ στην Τήνο και είχαμε δηλώσει την συνδρομή μας, εφόσον θα υπήρχε ανάγκη, τόσο στον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Τήνου, όσο και στο « Βοήθεια στο Σπίτι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Σύρο και την Τήνο, το Α.Τ. Τήνου μιας και υπήρξε άψογος συντονισμός για άμεση επέμβαση τόσο από πλευράς μας, για τον εκχιονισμό των επικίνδυνων οδικών τμημάτων, αλλά και από πλευράς τους γιατί ήταν απαραίτητη η παρουσία τους στα σημεία που έπρεπε να σταματήσει η διέλευση για να μην προκληθούν εγκλωβισμοί και να μην δυσχεράνουν τα οχήματα το έργο του εκχιονισμού.

Πολλά ευχαριστώ και στους χωματουργούς που με συνέπεια και επαγγελματισμό επιχείρησαν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα της εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων, στις 7/2, στο τμήμα Φαλατάδος – Πεντόστρατο – Μοναστήρι και τη δεύτερη μέρα, 8/2 στο ίδιο τμήμα καθώς και στο κομμάτι, Τριαντάρος – Δυο Χωριά – Αρνάδος – Μοναστήρι,

Μουντάδος – Καρυά – Τριπόταμος – Άγιος Νικήτας και

Αγία Μαρίνα – Κάμπος – Ταραμπάδος.

Για άλλη μια φορά ανταπεξήλθαν στο εγχείρημα, αποδεικνύοντας ότι η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ήταν παρούσα, άμεση και αποτελεσματική.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -