Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ευχαριστήριο Κοινότητας Κτικάδου Τήνου

Κοινότητα Κτικαδου
Θέμα “Ευχαριστήριο μήνυμα “

Η επισκευή και αποκατάσταση του οδικού δικτύου Χώρας Κιονιων νήσου Τηνου είναι γεγονός που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά και την υλοποίηση της υπόσχεσης του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για έγκριση πίστωσης και διάθεσης του ποσού των 179.400,00€ για το συγκεκριμένο έργο.

Σημειωτέον ότι το περιεχόμενο της σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Τήνου περιλαμβάνει δύο αντικειμενα.

1ο Αντικείμενο 74.400,00€
2ο αντικειμενο 105.000,00€, αναφορικά με την σύναψη σύμβασης διαβαθμιδικης συνεργασίας με τον Δήμο Τήνου.
Το εν λόγω έργο θα υλοποιηθεί κατόπιν εισηγήσεων της Κοινότητας Κτικαδου.

Υπό το πνεύμα σεβασμού και συνεργασιας η Κοινότητα Κτικαδου θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την έμπρακτη στηριξη τους ,τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο , τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη, την Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη για την μελέτη, την χρηματοδότηση και την μελλοντική υλοποίηση του έργου. Επιπρόσθετως η Κοινότητα Κτικαδου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο για την υπογραφή της διαβαθμιδικης σύμβασης.

Κάθε δράση που αναβαθμίζει τις υποδομές της Κοινότητάς μας είναι ένα βήμα προόδου που μας χαροποιει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση η Πρόεδρος της Κοινότητας Κτικάδου
Βιδάλη Ιωσηφίνα

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -