Ευχαριστήριο προς του Φίλους της Τήνου

Προς αξιότιμο πρόεδρο κ. Νίκο Αλογοσκούφη & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Όταν οι άνθρωποι που αγαπούν την Τήνο, ενώνουν τα χέρια και αγκαλιάζουν τους ανθρώπους της και τις δράσεις τους, μόνο φίλοι μπορούν να αποδειχθούν και συνεργάτες στην πράξη.

Στο εγχείρημα που δειλά ξεκίνησε από τους εθελοντές της Κάριτας Τήνου για να προσφέρει τα κέρδη μιας μικρής κοινωνικής επιχείρησης σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, οι φίλοι της Τήνου βρέθηκαν συμπαραστάτες και συνταξιδιώτες σ ‘αυτό μας το όνειρο.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κάριτας Νάξου – Τήνου ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη βοήθεια της δωρεάς του ποσού των 2.500€ για τη συνέχιση των εργασιών ανακαίνισης του χώρου εντός του κήπου της πρώην Μονής & Σχολής Ουρσουλινών στα Λουτρά που έχει παραχωρηθεί από την Καθολική Αρχιεπισκοπή στην Κάριτας για τον παραπάνω σκοπό. 

Ταυτόχρονα με την προσδοκώμενη αύξηση του φιλανθρωπικού έργου από τα έσοδα λειτουργίας του «SERVIAM CAFÉ» και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας συντελείται παράλληλα στο μέτρο του δυνατού, μια ιερή προσπάθεια διάσωσης ενός ιστορικού και πολιτιστικού θησαυρού της Τήνου ως υποχρέωσή μας απέναντι στις επόμενες γενιές αλλά και όλων των ανήσυχα ρομαντικών θαυμαστών του νησιού.

Ευχαριστούμε πολύ
Με εκτίμηση, για το ΔΣ της Κάριτας Νάξου – Τήνου

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter