Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ευχαριστήριο Συλλόγου Αετοφωλιάς Τήνου

Σαν Σύλλογος θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η αποκριάτικη χοροεσπερίδα με σκοπό την αναστήλωση του καμπαναριού του Αγίου Ιωάννη.

Ευχαριστούμε την Ενορία για την αίθουσα και το Σύλλογο του Κάτω Κλείσματος για τον εξοπλισμό που μας παραχώρησαν για την εκδήλωση. Στους ανθρώπους που βοήθησαν ο καθένας από το πόστο του. Τον Γιάννη Γρέσση, Συμέλα Τσάβου, Μαργαρίτα Σκλάβου, Σωτηρία Γρέσση, Ειρήνη Ρουγγέρη και Νικολέττα Αρμάου.

Ακόμη ένα ευχαριστουμε στις Μαρία Απέργη και Ιωσηφίνα Ρουγγέρη για την προσφορά 200 καρυδών.

Τον Φούρνο Άρτιον, την Δυναμική Τήνου και όλα τα μαγαζιά που μας στήριξαν και μας ενίσχυσαν οικονομικά στην λαχειοφόρο μας!

Ευχαριστούμε τον κ.Ιωσήφ Αρμάο (Μπαντάνη) για το ένα δώρο της λαχειοφόρου μας. Τέλος όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτή μας την πρωτοβουλία.

Στα δώρα της λαχειοφόρο μας βρέθηκε ο ένας από τους δύο τυχερούς. Ο δεύτερος αριθμός που κερδίζει είναι ο 589.

Όποιος το έχει παρακαλούμε να μας στείλει προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ και την ορχήστρα μας που μας χάρισε πολύ κέφι για πολύ χορό!

Εκ μέρους του ΔΣ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -