Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έφτασαν στην Τήνο τα συστήματα βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έχουν φτάσει στην Τήνο εδώ και λίγες ημέρες τα συστήματα των βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων. Πρόκειται για συστήματα συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης 1.100λ. και θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένο σημείο του Λιμένα Τήνου. Μάλιστα, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Με το σύστημα των βυθιζόμενων κάδων αποφεύγεται η όχληση από οσμές και εικόνες ξεχειλισμένων κάδων και δημιουργούνται διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων χωρίς οσμές, με αποτέλεσμα την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων.

Το σύστημα των βυθιζόμενων κάδων θα συμβάλλει στη γενική αισθητική αναβάθμιση της εικόνας του περιβάλλοντος χώρου στο σημείο εγκατάστασης. Επίσης, παράλληλα θα επιτυγχάνεται η αύξηση της αποθηκευτικής δυναμικότητας απορριμμάτων, καθόσον ένας υπόγειος κάδος αντικαθιστά ικανοποιητικό αριθμό κοινών τροχήλατων κάδων χάρη στο σύστημα συμπίεσης, άρα το αποτέλεσμα θα είναι και η μικρότερη δυνατή κατάληψη κοινόχρηστων χώρων.

Παράλληλα, επιτυγχάνεται η αποτροπή της έκθεσης των απορριμμάτων στην κοινή θέα και η ασφαλής αποθήκευσή τους χωρίς προβλήματα οσμών. Τέλος, δεν απαιτείται καμία μετατροπή στα απορριμματοφόρα, με αποτέλεσμα τα οχήματα που εξυπηρετούν τους υπάρχοντες κοινούς τροχήλατους κάδους, να εξυπηρετούν ταυτόχρονα και το βυθιζόμενο κάδο συμπίεσης.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img