Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Έφτασε το Tinos Running Experience Avance 2023

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στις εκδηλώσεις των αγώνων δρόμου 8th Tinos Runinng Experience Avance 2023 που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 26-27 και 28 Μαΐου 2023.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Παρασκευή, 26 Μαΐου με το Pasta Party στο χωριό Καλλονή στις 22.30. Το Σάββατο, 27 Μαΐου ξεκινάει το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Στο Βωλάξ Τήνου με ώρα εκκίνησης 17.30 μ.μ. (κύριος αγώνας 21km), στην Πλατεία Παντανάσσης στις 16.50 μ.μ., 17.00 και 17.45 (Tinos Kids Run 1km και Tinos Special Run 100m, Tinos Fun Run 10km και 5km).

Στις 8.30 μ.μ. και μετά το τέλος των αγώνων θα διεξαχθεί η τελετή απονομών και η τελετή λήξης των αγώνων στον εσωτερικό λιμένα Τήνου.

Την Κυριακή, 28 Μαΐου στις 8.00 πμ θα υπάρχει για τους αθλητές και τους συνοδούς τους μια προαιρετική δράση, συνεργασία με το Tinos Outdoor Activities: να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση του μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site των αγώνων: www.tinosrunningexperience.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -