Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ειρήνη (Ρένα) Βιδάλη – Υποψήφια με τον Γιάννη Σιώτο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Αγαπητοί μου συντοπίτες, πλησιάζουν σε λίγες μέρες οι δημοτικές εκλογές και καλουμαστε όλοι με την ψήφο μας να αναδείξουμε ποιός ή ποια θα ηγηθεί στο νησί μας για την επόμενη πενταετία!

Μετά απο την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκα απ’ τον νυν Δήμαρχο μας Ιωάννη Σιώτο, αποφάσισα να ενταχθω στην ομάδα του και όπως είναι γνωστό σε όλους θέτω υποψηφιότητα για την Δημοτική Κοινότητα Δήμου Τήνου.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι σας,σας καλώ αν υποστηρίζετε την παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας” του Ιωάννη Σιώτου, συμπαθείτε, εκτιμάται το πρόσωπο μου, και θεωρείτε ότι είμαι ικανή να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του νησιού μας να με εκλέξετε με την ψήφο σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!!

Με ξέρετε όλοι, γέννημα θρέμμα Τηνιακια και για τους περισσότερους το πρόσωπο μου είναι συνυφασμένο με το πρώην Ζαχαροπλαστείο μας που διαθέταμε επί 37 συναπτά έτη!!Για όσους δεν γνωρίζουν η τωρινή μου επαγγελματική δραστηριότητα είναι η ενοικίαση των κατοικιών μας την θερινή περίοδο με ημερήσια μίσθωση.

Η ενασχόληση μου με τα πολιτικά δρώμενα του νησιού λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στη ζωή μου, και ελπίζω αν με επιλέξετε να προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ να ανταπεξέλθω στα καθήκοντά μου για το καλύτερο του νησιού μας!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

Με εκτίμηση
Ειρήνη (Ρένα) Ελευθερίου Βιδάλη Καρκαβελα- πρώην Ζαχαροπλαστείο Βιδάλης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -