Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Προγραμματισμός Εκδηλώσεων – Δράσεις «Καλοκαίρι 2020»

Αγαπητοί συμπατριώτες εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων της Τήνου,

Σε συνέχεια της από 14 Ιανουαρίου 2020 επιστολής μας, σας καλούμε την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, στις 19.00, στο κτίριο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων ( Ασημάκη Φωτήλα 40 και Λεωφόρος Αλεξάνδρας ), για την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των Συλλογικών οργανισμών του νησιού μας με το Δήμο Τήνου, για να συζητήσουμε, να καταγράψουμε απόψεις και να προγραμματίσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020».

Στη συνάντηση θα παρουσιασθεί το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου Τήνου, για τον εορτασμό των επετείων της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και του τορπιλισμού του ΕΛΛΗ. Θα ακολουθήσει μικρή παρουσίαση του Β΄ Ιστορικού Συνεδρίου του Δήμου Τήνου « Όψεις της Τήνου των κλασικών χρόνων ». Ο τόμος θα διανεμηθεί δωρεάν στους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων. Στη συνέχεια θα παρουσιασθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, για το 2020, του Δήμου Τήνου, των Νομικών του προσώπων, των ήδη ανακοινωθέντων εκδηλώσεων των πολιτιστικών μας οργανισμών και οι τοποθετήσεις όλων των παρόντων εκπροσώπων.

Η συνάντηση με τα Μ.Μ.Ε. που είχε προγραμματισθεί να γίνει στο αμφιθέατρο του Υπ. Πολιτισμού στις 11 Μαρτίου 2020 αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους.

Ο Δήμος Τήνου καλεί τους πολιτιστικούς φορείς του νησιού μας, να μετάσχουν στην πολιτιστική αναβάθμιση της Τήνου, με ποιοτικές εκδηλώσεις, που καλύπτουν όλο το φάσμα των εικαστικών τεχνών και των γραμμάτων. Η χρήση όλων των κενών δημοτικών χώρων σε όλη την Τήνο, είναι στη διάθεση των φορέων, για την περίοδο διοργάνωσης της πολιτιστικής τους δράσης.

Η παρουσία και τοποθέτησή σας είναι χρήσιμη και απαραίτητη για τη συνολική διαμόρφωση του πολιτιστικού προγράμματος «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού
Εμμανουήλ  Σώχος

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -