Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Εκδηλώσεις Πάσχα από τον Σύλλογο Κέχρου Τήνου

Αγαπητοί, Συγχωριανοί και φίλοι-μέλη του Συλλόγου μας

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμμετοχή σας στις χειμερινές εκδηλώσεις του συλλόγου μας, στην κοπή της πίτας μας σε Τήνο και Αθήνα, καθώς και για την συμμετοχή σας στο νησιώτικο γλέντι που έγινε στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το ΠΑΣΧΑ πλησιάζει και ευχόμαστε σε εσάς και στις οικογένειές σας να περάσετε τις Άγιες μέρες που έρχονται με Υγεία και Ευτυχία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εκδηλώσεις των ημερών του Πάσχα. Στον Άγιο Πέτρο, η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία θα γίνει την Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2023 στις 12:00π.μ..

Την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου 2023 στον Κέχρο η Θεία Λειτουργία θα γίνει στις 12:00 π.μ. και Θα ακολουθήσει το Γεύμα Αγάπης με πλούσιο φαγητό, άφθονο κρασί και πολύ πολύ κέφι.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Με φιλικούς χαιρετισμούς και …….Καλή Αντάμωση με υγεία

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -