Κυριακή
25, Φεβρουάριος

Εκδήλωση Εταιρείας ZEN Stentor στον Αρνάδο Τήνου

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 28-11-23, η προγραμματισμένη συνάντηση που διοργανώθηκε από την εταιρεία ZEN Stentor στον Αρνάδο με σκοπό την παρουσίαση των εργασιών που πραγματοποιεί στο χωριό και του συνολικού μελλοντικού της πλάνου.

Στην συνάντηση βρέθηκαν κάτοικοι του χωριού, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και εκπρόσωποι της εταιρείας με τον Νίκο Μπαλλή να συντονίζει την παρουσίαση και την περιήγηση στο έργο ανάπλασης της δεξαμενής υδροδότησης και το πλάνο δράσεων για την προστασία και ανάδειξη του παραδοσιακού ιστορικού μονοπατιού που οδηγεί στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής στο Κεχροβούνι.

Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Μπαλλής, ιδιοκτήτης της εταιρείας ZEN Stentor: “Βλέπουμε πως σε όλο το νησί αλλά και στον Αρνάδο εμφανίζονται πολλοί διατεθειμένοι να επενδύσουν είτε ανοίγοντας νέες επιχειρήσεις, είτε φτιάχνοντας σπίτια προς εκμετάλλευση ή/και για ιδία χρήση. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την ανάγκη σε όλο το νησί και στον Αρνάδο να διασφαλιστούν οι υποδομές αλλά κυρίαρχα, να προστατευτεί η φυσική και η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, την ώρα που το πρώτο μέλημα των επενδυτών θα είναι τα συνεργεία να ανακαινίζουν ή να χτίζουν γρήγορα και οι επιχειρήσεις να ανοίγουν στην ώρα τους για να προλάβουν την σεζόν.

Πρέπει λοιπόν κατ ́ αρχάς όλοι να συνειδητοποιήσουμε αυτήν την πραγματικότητα και να συνταχθούμε για αυτόν τον σκοπό. Μόνο εμείς μπορούμε να αντιπαρέλθουμε τις προτεραιότητες και το μονόπλευρο κίνητρο του εκάστοτε επενδυτή βάζοντας μπροστά την φιλοσοφία και το έρεισμα μας ως Αρναδιώτες σεβόμενοι πάντα την προοπτική ανάπτυξης του χωριού προς την σωστή κατεύθυνση.”

Διαφήμιση στο
Tinos Today

Διαφημιστείτε άμεσα στο Tinos Today μέσα από τις πολλές επιλογές που σας προτείνουμε για εσάς και την επιχείρηση σας.