Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Έκκληση για την σπατάλη νερού στην Κοινότητα Στενής Τήνου

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της κοινότητας Στενής να περιορίσουν στο ελάχιστο την σπατάλη του νερού.Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί υπερβολικά η κατανάλωση του και το υδροδοτικό σύστημα βρίσκεται στα όριά του, με σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα υδροδότησης.

Η άσκοπη χρήση του νερού, όπως ο καθαρισμός των αυλών και το αυθαίρετο ποτισμα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο το ήδη υφιστάμενο πρόβλημα. Επομένως, η σωστη χρήση του από όλους μας κρίνεται άκρως αναγκαία -τουλάχιστον μέχρι 20 αυγούστου- διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε επαρκή ποσότητα νερού για το σύνολο των νοικοκυριών της κοινοτητάς μας.Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια σωστής χρήσης του νερού είναι απαραίτητη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψής του.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξοικονόμηση του. Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε σε αυτό. Συνεπώς όλοι μας κάνουμε χρήση νερού χρησιμοποιώντας αυτο μόνο για τις απαραίτητες ανάγκες μας.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι το νερό που μας παρέχεται είναι για ύδρευση και όχι για άρδευση.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!!

Ο πρόεδρος την κοινότητας
Γιάννης Χαρικιόπουλος

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -