Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εκλογές στον Σύλλογο του Αγίου Ρωμανού Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δια της παρούσης ανακοίνωσης, προσκαλούνται όλα τα μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ρωμανού να ψηφίσουν στις εκλογές της 30ης Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι υπό το φως της αδυναμίας εξασφάλισης απαρτίας στις 23 Αυγούστου, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί στις 30 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας Αγίου Ρωμανού.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, όπως αυτά καταγράφονται στα μητρώα του. Έχουν υποβληθεί 10 υποψηφιότητες για την εκλογή προσωρινού Δ.Σ, το οποίο με βάση το καταστατικό αποτελείται από 7 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη.

Η ψηφοφορία είναι μυστική και συνεπώς θα τοποθετηθεί κάλπη. Το Δ.Σ που θα εκλεγεί, θα είναι προσωρινό και θα οδηγήσει τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ρωμανού σε νέες εκλογές, μετά την άνοιξη του 2021, παρέχοντας τη δυνατότητα εγγραφής και νέων μελών και δρομολογώντας την τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου.

Yποψηφιότητες για το προσωρινό Δ.Σ του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ρωμανού, έχουν υποβάλει τα εξής μέλη (με αλφαβητική σειρά):

Aπέργης Δομένικος
Βιδάλη Ροζ-Μαρί
Δελασούδας Νικηφόρος
Κιλικάς Ανδρέας
Κυπρής Μηνάς
Παπακωνσταντοπούλου Μέμη
Πρελορέτζος Αντώνης
Ρεμούνδου Ροζάρια (Ροζαλία)
Φιλιππούσης Γιώργος (Λιμέρης)
Φιλιππούσης Μάνθος

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img