Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Εκλογές στον Σύλλογο του Αγίου Ρωμανού Τήνου

Δια της παρούσης ανακοίνωσης, προσκαλούνται όλα τα μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ρωμανού να ψηφίσουν στις εκλογές της 30ης Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι υπό το φως της αδυναμίας εξασφάλισης απαρτίας στις 23 Αυγούστου, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί στις 30 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας Αγίου Ρωμανού.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, όπως αυτά καταγράφονται στα μητρώα του. Έχουν υποβληθεί 10 υποψηφιότητες για την εκλογή προσωρινού Δ.Σ, το οποίο με βάση το καταστατικό αποτελείται από 7 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη.

Η ψηφοφορία είναι μυστική και συνεπώς θα τοποθετηθεί κάλπη. Το Δ.Σ που θα εκλεγεί, θα είναι προσωρινό και θα οδηγήσει τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ρωμανού σε νέες εκλογές, μετά την άνοιξη του 2021, παρέχοντας τη δυνατότητα εγγραφής και νέων μελών και δρομολογώντας την τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου.

Yποψηφιότητες για το προσωρινό Δ.Σ του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ρωμανού, έχουν υποβάλει τα εξής μέλη (με αλφαβητική σειρά):

Aπέργης Δομένικος
Βιδάλη Ροζ-Μαρί
Δελασούδας Νικηφόρος
Κιλικάς Ανδρέας
Κυπρής Μηνάς
Παπακωνσταντοπούλου Μέμη
Πρελορέτζος Αντώνης
Ρεμούνδου Ροζάρια (Ροζαλία)
Φιλιππούσης Γιώργος (Λιμέρης)
Φιλιππούσης Μάνθος

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -