Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Εκλογές Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Τήνου

Εκλογές Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 από τις 16:00 έως και τις 21:00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο, στην οδό Νικ. Γκύζη θα διεξαχθούν οι εκλογές του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου για την ανάδειξη :

 1. Διοικητικού Συμβουλίου,
 2. Ελεγκτικής Επιτροπής και
 3. Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής,
  Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου

  Φέτος μπορείτε να ψηφίσετε είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου μετά από μήνυμα που θα σας αποσταλεί.

  Λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν, για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 θα επιτρέπεται η είσοδος στο κτίριο σε περιορισμένο αριθμό συναδέλφων κάθε φορά, μόνο πλήρως εμβολιασμένων ή νοσήσαντων το τελευταίο εξάμηνο με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης τελευταίου τριμήνου και με τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας, απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά δύο (2) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού.

  Όσοι από τους συναδέλφους δεν μπορείτε να παραστείτε στην εκλογική διαδικασία για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να ψηφίσετε με ηλεκτρονικό τρόπο από το κινητό σας, ώστε να αξιοποιήσουμε το maximum της συμμετοχής σας στην
  εκλογική διαδικασία.

  Παρακαλούμε όσοι προσέλθετε για να ψηφίσετε να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτότητά σας.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
12.4 ° C
12.4 °
11.1 °
65 %
4.3kmh
100 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -