Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Εκλογές στον Σύλλογο Υγειονομικών Καταστημάτων Τήνου

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας προσκαλεί να προσέλθετε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Παλαιό Δημαρχείο) την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 17.00 στην Γενική Συνέλευση με μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης, την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, την εκλογή των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Κυκλάδων για τα επόμενα τρία ( 3 ) χρόνια.

Επιθυμία του συλλόγου είναι όλοι οι τομείς του κλάδου να έχουν έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο στο νέο ΔΣ, οπότε παρακαλούμε να δηλώσετε υποψήφιοι για τις εκλογές ώστε να εκπροσωπηθούν τα προβλήματα και τα αιτήματά σας. Τομείς όπως: Καφετέριες, Εστιατόρια, Μπαρ, Ταβέρνες, Beach bar θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο για μια υγιή συνεργασία.

Η συμμετοχή όλων των μελών είναι απαραίτητη. Υποψηφιότητες για τις εκλογές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 24/6/2022.

Όλα τα μέλη του συλλόγου έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα για τις επτά (7) θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, τις τρείς ( 3 ) θέσεις της Ελεγκτικής Επιτροπής και την μία (1) θέση του εκπροσώπου στην Ομοσπονδία .

Οι εκλογές θα διαρκέσουν τρείς ( 3 ) ώρες , από τις 17:00 έως 20:00

( Υποχρεωτική επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας – Διαβατηρίου )

Προκειμένου να εγγραφεί κάποιος επιχειρηματίας ως νέο μέλος ή να υποβάλει δήλωση υποψηφιότητας για τις εκλογές του Δ.Σ , της Ε.Ε και της Ομοσπονδίας ,μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου :

Βασίλης Πλακιάς – Εστιατόριο ‘’ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ‘’ τηλ.: 6936184416

Γιώργος Αμοιραλής – ‘’exo catering ‘’ τηλ.: 6936604953

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Γιώργος Αμοιραλής

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -