Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου «Οι Φίλοι του Πρασίνου» Τήνου

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Κυριακή, διεξήχθησαν οι εκλογές στο Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος και Αναδασώσεως Νήσου Τήνου, ύστερα από δυο αναβολές, λόγω της Πανδημίας του κορονοϊού, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την τριετία 2020-2023.

Οι εκλογές διεξήχθησαν με τάξη και τα προβλεπόμενα προστατευτικά μέτρα από τις 11πμ έως τις 6μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με ικανοποιητική προσέλευση μελών και φίλων του Συλλόγου σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή μη Τηνίων και η απουσία πολλών άλλων Τηνιακών, που θα έπρεπε να είναι μπροστάρηδες , παροτρύνοντας και άλλους , αφού Σύλλογος αυτός όχι μόνο αντιπροσωπεύει ολόκληρη την Τήνο , αλλά προσφέρει καθημερινά σημαντικό έργο στο νησί, που δυστυχώς δεν εκτιμάται όσο πρέπει κι όσο χρειάζεται.

Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτό το μήνυμα , θα τον αγκαλιάσουν περισσότεροι και με ενεργό τρόπο, καταβάλλοντας και την ετήσια συνδρομή τους (10 ευρώ), που αποτελεί και το μόνο σίγουρο έσοδο για τη λειτουργία του και τις πολυποίκιλες δραστηριότητές του.

Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές έχει ως εξής:

Ψάλτης Ιωάννης   Πρόεδρος

Δεσύπρης Στέλιος  Αντιπρόεδρος

Γκίζης Νικόλαος   Γραμματέας

Πλυτάς Σταύρος    Ταμίας

Βιδάλη  Μαίρη       Δημόσιες σχέσεις

Δρεμλής Αποστόλης   Υπεύνος Φυτωρίου

Σπανού Εύη             Δημόσιες σχέσεις

Η Εξελεγκτική επιτροπή για την περίοδο 2020-2023, αποτελείται από τους:
Καρδαμίτση Μιχαήλ  , Βιδάλη Αντώνιο και Αναγνωστόπουλο Διονύση.

Με απόφαση του Δ.Σ. η σύνθεση της  Επιτροπή Αναπαλαίωσης παραδοσιακών κτιρίων (Περιστεριώνων, ανεμόμυλων, ελαιοτριβείων κλπ), έχει ως εξής:

Δελατόλας Ιάκωβος              Πρόεδρος

Μπρουντζάκης Ιάκωβος        Αντιπρόεδρος

Μαίρη Βιδάλη                           Γραμματέας

Μανώλης Πλυτάς και Ψάλτης Ιωάννης   Μέλη

Ο Μανώλης Πλυτάς ορίζεται από το Δ.Σ. ως ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων του Συλλόγου (θερμοκήπιο, δικτυοκήπιο, αποθήκες, γραφεία).

Το νέο Δ.Σ. ζητεί την βοήθεια και την συνδρομή όλων των Τηνιακών , καθώς και την καλοπροαίρετη συνεργασία όλων των Τηνιακών Αρχών και παραγόντων,  ιδιαίτερα δε των πολιτιστικών Συλλόγων , προκειμένου να εκπληρώσει τους προβλεπόμενους από το καταστατικό του σκοπούς , που είναι η αύξηση του πράσινου και η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού μας.

Με τη συμπαράσταση όλων, ο Σύλλογος θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα συμβάλει στην αντιμετώπιση τους προβλήματος των ανεξέλεγκτων  ζώων που καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον του νησιού μας .

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας

Ιωάννης Ψάλτης                                     Νικόλαος Γκίζης          

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
scattered clouds
10.2 ° C
11.1 °
9.4 °
62 %
4.1kmh
40 %
Σα
10 °
Κυ
9 °
Δε
8 °
Τρ
8 °
Τε
8 °