Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Εκλογές της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών

Το ΔΣ της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών ενημερώνει τα μέλη της, ότι οι επικείμενες εκλογές της Ε.ΤΗ.ΜΕ, για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν ως εξής:

1.  Στην Τήνο, το Σάββατο 2 Απριλίου ε.ε το απόγευμα, μεταξύ των ωρών 18:00 – 20:00, στο φουαγιέ του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού. 

2.   Στην Αθήνα, το Σάββατο 9 Απριλίου ε.ε. το απόγευμα, μεταξύ των ωρών 18:00-20:00, στην αίθουσα της Αδελφότητας εν Αθήναις Τηνίων (Ασ. Φωτήλα και Λ. Αλεξάνδρας).

Όσοι προσέλθουν στις εκλογές, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, θα παραλάβουν και τη τελευταία επιστημονική έκδοση «ΤΗΝΙΑΚΑ 7».

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ, να αποστείλουν, μέχρι 28 Μαρτίου 2022, τις αιτήσεις τους στο Γενικό Γραμματέα, κ. Βασίλη Κολλάρο: vkollaros@gmail.com, τηλ. 6945191527.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -