Έκοψαν την πίτα τους στα Υστέρνια Τήνου

Με γιορτινή διάθεση, θερμές ευχές και ένα όμορφο κερασμα στην φιλόξενη αίθουσα της Ενορίας μας, “της Αγίας Παρασκευής Υστερνίων” πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Υστερνιωτών, σε συνεργασία με το Τοπικό διαμέρισμα Υστερνίων.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η συμμετοχή των κατοίκων συγκινητική, σημαντικό για όλους εμάς στον Σύλλογο να ξεκινάμε τη νέα χρονιά ομαδικά και με διάθεση συμμετοχής και προσφοράς.

Ευχαριστούμε τον παπά Βαγγέλη Βελούδιο που ήρθε μόνο για εμάς στο χωριό, συμβολικά του προσφέραμε την ετήσια ατζέντα του Συλλόγου μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Έπαρχος Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς, οι αντιδήμαρχοι Πένυ Τριγώνη, Γεώργιος Περπινιάς και Ευάγγελος Κορνάρος, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Οριάνος τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία που δήλωσαν ότι θα έχουμε και τη υπόσχεση ότι θα είναι κοντά στο χωριό μα

Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους κα Βασιλική, κα Ζωή, Λίτσα και Βαγγέλη, Μαρία Π, Μαρία Γ., Ανθή και Πέτρο, Φωτεινή, Άρη, Ματινα, Μαρία Λ, Γιάννη, Κατερίνα, Βασίλη, Μαρινα Π, Ονουφριο, Μαρινα Λ, Νίκη και Γιάννη, Νικο Σερ, Αχιλλέα.

Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον Κύριλλο Παρασκευά και την σύζυγο του Γιώργου Σερπετίνη, Ιωάννα Κομπορόζου που επάξια βοήθησε λόγω απουσίας του Γιώργου.

Τυχερός ο Άρης Ανδριωτης,που κέρδισε το φλουρί στην πίτα του Συλλόγου. Από την όμορφη, ζέστη ατμόσφαιρα της αποψινής εκδήλωσης, θα κρατήσουμε τις ευχές του 2024 για υγεία ,αγάπη ,συνεργασία και την υπόσχεση όλων των φορέων ότι με συνεργασία θα βρουμε τις λύσεις για να βοηθήσουμε τον Οικισμό μας, όπου επικουρικά και πάντα μετά τις ενεργείες του Δήμου, ο Σύλλογος Υστερνιωτών θα τον συμπληρώνει όσο και όποτε μπορεί. Και του χρόνου!!

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter