Έκοψαν την πίτα τους τα χορευτικά τμήματα της Σπονδής Τηνίων

Το εργαστήρι παραδοσιακών χορών «ΣΠΟΝΔΗ ΤΗΝΙΩΝ» του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου έκοψε την πίτα του.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Τήνου μετά το μάθημα του κάθε παιδικού τμήματος, δόθηκε βασιλόπιτα σε κάθε παιδί και έγινε κλήρωση για το δώρο του φλουριού με τη συμμετοχή όλων των παιδιών είτε ήταν παρόντα είτε απουσίαζαν.

Στο τμήμα των μικρών μικρών μας φίλων το δώρο κέρδισε η Αλκμήνη Περπινιά και στο τμήμα των πιο μεγάλων παιδιών το δώρο κέρδισε η Άννα Τρακοσιάρη. Τα δώρα των παιδιών προσέφερε το κατάστημα ΔΩΡΟΥΠΟΛΗ της ταμίας του Συλλόγου μας κ. Πετρίνας Κολλάρου.

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Τήνου τα δύο τμήματα των ενηλίκων ενώθηκαν και έκοψαν τη βασιλόπιτα. Τις βασιλόπιτες των ενηλίκων και των παιδιών προσέφερε το ζαχαροπλαστείο ΝΟΥΦΑΡΑ της γραμματέας του Συλλόγου μας κ. Λουκίας Κολλάρου και του κ. Νίκου Κολλάρου.

Καταρχήν, οι μαθητές και των δύο τμημάτων ενηλίκων πρόσφεραν ένα δώρο στο δάσκαλό τους κ. Γιάννη Μιχαήλ για την ονομαστική του γιορτή.

Στη συνέχεια έγινε κλήρωση με τη συμμετοχή παρόντων και απόντων για το δώρο του φλουριού. Το φλουρί κέρδισε η κ. Σοφία Δεσύπρη, στην οποία δόθηκε ένα ρόδι και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο aller retour προς και από Ραφήνα, προσφορά του Συλλόγου μας και μία πασμίνα, προσφορά από το EMPORIO της κ. Έφης Πολυκανδρίτη.

Έγινε και μία δεύτερη κλήρωση, καθώς η κ. Πολυκανδρίτη πρόσφερε δύο δώρα. Το δεύτερο δώρο κέρδισε η κ. Άννα Παυλάκη.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική, τραγούδι και πολύ χορό. Και του χρόνου με υγεία και …. χορό !!!!!!!!!!!

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter