Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Έκοψαν την πίτας τους Μαρλάς – Μαμάδος Τήνου

Με την καθολική συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου και των κατοίκων των χωριών Μαρλά – Μαμάδου, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο τ. Δημοτικό Σχολείο Μαρλά και νυν Μουσείο Εργαλείων Μαρμάρου.

Τίμησαν την εκδήλωση του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σιωτος Ι., η Αντιδήμαρχος κ. Τριανταφύλλου Ν., ο Πρόεδρος της Ιστορικής Κοινότητας Πανόρμου του Δήμου Τήνου, κ. Πρίντεζης Σ., ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδιανής του Δήμου Τήνου κ. Οριάνος Φίλιππας, η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου κ. Πανωρίου Ευαγγελία, το μέλος της Δ.Ε. του Π.Ι.Ι.Ε. και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Μοσχούλας κ. Σωχος Μ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη και όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -