Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Έκθεση ζωγραφικής στα Υστέρνια Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Εκθεσιακός χώρος Δημοτικού σχολείου Υστερνίων, Τήνος

30 Ιουλίου – 28 Αυγούστου 2022
Ώρες λειτουργίας : καθημερινά 19.00-23.00

Το Φεστιβάλ Δήμου Τήνου με χαρά παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Αντώνη Στάβερη «In Color» στον εκθεσιακό χώρο του Δημοτικού Σχολείου Υστερνίων. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Ιουλίου και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022.

Mε μία νέα σειρά έργων, λάδια σε μουσαμά και ακουαρέλες ο Αντώνης Στάβερης συστήνει το προσωπικό του σύμπαν: μικρόκοσμοι χλωρίδας, φωτισμένα νυχτερινά αστικά τοπία, όψεις του καθημερινού, του φευγαλέου και τυχαίου, ο δημόσιος και ιδιωτικός χώρος, όλα στοιχεία που αντανακλούν μία αισιόδοξη μελαγχολία, και μία ανάγκη ενδοσκοπικής παρατήρησης.

Πορτραίτα φυτών εσωτερικού χώρου σε αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς ευρείας κλίμακας, πολύχρωμα μοτίβα, καθημερινές όψεις της πόλης, φωτισμένοι ορίζοντες, σε μία αρμονική εναλλαγή ρεαλιστικών λεπτομερειών με πιο αφαιρετικές φόρμες ορίζουν την νέα παραγωγή του Αντώνη Στάβερη

Σε διαφορετικό αισθητικό ύφος και απόδοση, μια ενότητα από ασπρόμαυρες ακουαρέλες που απεικονίζουν φυτικές συνθέσεις υποδηλώνουν μία πιο αφαιρετική διάθεση, πιστές όμως στο ζωγραφικό χαρακτήρα του Στάβερη.

Σύντομο βιογραφικό
Ο Αντώνης Στάβερης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (1992-1998) με καθηγητή τον Δημήτρη Μυταρά και στην École Νationale Supérieure des Beaux-Arts στο εργαστήριο του Vladimir Velickovic. Από το 2001 έως το 2009 συνεργάστηκε με την Ομάδα Τέχνης «Σημείο». Το 2010 κέρδισε το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για νέο ζωγράφο κάτω των 40 ετών. Κατά την περίοδο 2010-2011 διέμενε και εργαζόταν στη Cité internationale des arts Paris στη Γαλλία. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και στο Βερολίνο.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -