Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Έκθεση ζωγραφικής στην Τήνο, αφιερωμένη στον Λάμπρο Διαμαντόπουλο

Από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 διοργανώνεται στην Τήνο μεγάλη έκθεση ζωγραφικής, από τον ζωγράφο Κωνσταντίνο Δεμερτζή, με θέμα «Χαμένες Πόλεις» και είναι αφιερωμένη στον Λάμπρο Διαμαντόπουλο.

Μια σημαντική έκθεση ζωγραφικής θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά, κάτοικοι και επισκέπτες της Τήνου από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 που θα διαρκέσει ως τις 10 Οκτωβρίου 2022, με θέμα «Χαμένες Πόλεις» από τον ζωγράφο Κωνσταντίνο Δεμερτζή και είναι αφιερωμένη στον Λάμπρο Διαμαντόπουλο.

Η έκθεση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Ν. Γαϊτη στην περιοχή Πύργος της Τήνου και θα είναι καθημερινά επισκέψιμη από 11:00 – 15:00 και 18:00 – 22:00.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:00.

Ο Κωνσταντίνος Δεμερτζής θεωρείται ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης όπου οι αντιξοότητες της ζωής που αντιμετώπισε του δημιούργησαν την ανάγκη να εκφράσει τον εσωτερικό του κόσμο και την δύναμη της ψυχής του.

Ένας καλλιτέχνης που έχασε από ατύχημα το ένα του χέρι αποδεικνύοντας ωστόσο πως κάθε εσωτερικό κάλεσμα δεν συναντά σωματικά εμπόδια στην έκφραση του.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -