Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Αγώνας για τη δημιουργία ελαιώνων στην Τήνο

Ο Αγώνας για τη δημιουργία ελαιώνων στην Τήνο με Κρητικές “Κορωνέικες Ελιές” … συνεχίζεται

Με σεβασμό στους νόμους του Κράτους μας και με οδηγό το άρθρο 2 του καταστατικού μας, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ και κυρίως τους ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ να δηλώσουν τον αριθμό των ελαιόδεντρων που επιθυμούν να φυτέψουν. Όλοι μαζί μπορούμε να αυξήσουμε το πράσινο του νησιού μας και τη γεωργική παραγωγή του τόπου μας. Καιρός να βγάζουμε το δικό μας, ΤΗΝΙΑΚΟ ΛΑΔΙ, από τη γη που κληρονομήσαμε.

  • Οι Ελιές ποικιλία “ΚΟΡΩΝΕ’Ι’ΚΗ”, προσφέρονται σε γλάστρες των 3,50 κιλών και με ύψος από 1,70μ-2,00μ , στην εξαιρετική τιμή των 5 ευρώ, για κάθε δένδρο.
    -Η παραλαβή των δηλώσεων θα γίνεται καθημερινά και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου από τον Πρόεδρό μας κ. Ιωάννη Ψάλτη στο κιν. 6948552298
  • Το τιμολόγιο αγοράς, θα εκδίδεται σύμφωνα με το νόμο, απευθείας από το πιστοποιημένο φυτώριο που παράγει τα δενδρύλλια και γι’ αυτό είναι απαραίτητο το Α.Φ.Μ. του παραλήπτη.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -