Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Έλενα Γκερέκου: Η νέα γενιά μπορεί και οφείλει να συμμετέχει στη διαμόρφωση του αύριο 

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Από μικρό παιδί είχα ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Τήνο, την πατρίδα μου. Παρά το ότι σπούδασα Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή και το ότι εργάζομαι στην Αθήνα, πάντοτε έχω ως σημείο αναφοράς το νησί μου, τον τόπο μας. Ο παππούς μου, Αντώνης Σιώτης (Τσίφτης), ήταν φιλόλογος και Γυμνασιάρχης, με καταγωγή από τον Σπεράδο. Η γιαγιά μου, Μαρία – Ρίτσα Αρμακόλλα, ήταν από τον Χατζηράδο. Αυτά τα μικρά χωριουδάκια, μαζί με τον Τριπόταμο, φυσικά, είναι οι μικροί μου παράδεισοι. 

Όσο μεγαλώνω, τόσο πιο ισχυρούς δεσμούς αναπτύσσω με την Τήνο. Η ενέργειά της, οι άνθρωποί της, η ιστορία της, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μου. Πάντοτε ενδιαφερόμουν για τα  κοινά του νησιού και ήθελα να προσφέρω σε αυτό. Σιγά – σιγά ξεκίνησα να συμμετέχω σε πολιτιστικά σωματεία. Έτσι, σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών, και Πρόεδρος της Αδελφότητας Τριποταμιτών και Σμπεραδιανών «Η Γέννησις», μία θέση από την οποία είχε περάσει και παππούς μου ο Αντώνης, οπότε έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα. Τα σωματεία αυτά στοχεύουν στην  ανάδειξη του πολιτισμού του νησιού μας, καθώς και στο να έρθουν πιο κοντά στις ρίζες τους όσοι Τηνιακοί και Τηνιακές κατοικούν στην Αθήνα.

Πριν λίγους μήνες, ο Δήμαρχός μας, Γιάννης Σιώτος, μου έκανε την εξαιρετικά τιμητική πρόταση να συμπορευτούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Πρόταση, την οποία και αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά, γιατί, αρχικά, ταυτίζομαι με το όραμα του Γιάννη, με την διάθεση προσφοράς του και με το έργο που έχει ήδη προσφέρει τα προηγούμενα χρόνια. Και φυσικά γιατί πιστεύω ότι ο τόπος μας μπορεί και πρέπει να προχωρήσει. Γιατί θέλω να είμαι μέρος της μεγάλης αλλαγής που θα φέρουμε στο νησί μας, προσφέροντας με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις.  

Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, όταν αγαπάς έναν τόπο, θέλεις να τον βλέπεις να αναπτύσσεται και να προοδεύει, να του προσφέρεις ό,τι καλύτερο μπορείς και να τον υπηρετείς με ακεραιότητα. Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες, ώστε η νέα γενιά που αγαπάει και θέλει να στηρίξει την Τήνο, να αποκτήσει βήμα και ευκαιρία για να μετουσιώσει την αγάπη της σε έργο! Γι’ αυτό, σας ζητώ στις 08 Οκτωβρίου να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, ώστε να γίνω η φωνή σας!

Η Έλενα Γκερέκου, Δικηγόρος, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας»

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -