Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ελπιδοφόρο μήνυμα από τους μικρούς μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Τήνου

«Όσο θα  υπάρχουν παιδιά στον κόσμο, μη φοβάστε, όλα θα πάνε καλά!»

Οι μικροί μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Τήνου δε θα μπορούσαν να στείλουν πιο ελπιδοφόρο μήνυμα, αφιερώνοντας λίγο χρόνο από την γιορτούλα τους για να ενημερώσουν γονείς, συγγενείς και φίλους σχετικά με την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών. 

Ευχαριστούμε πολύ την διευθύντρια και τις νηπιαγωγούς, αλλά και ολους τους γονείς που συνέβαλαν στην ενίσχυση του έργου μας. Ένα μεγάλο μπράβο στην  κα. Κατερίνα, μητέρα μικρού μαθητή του σχολείου και συμβατή δότρια, που με πολύ χαρά δέχτηκε να μιλήσει για την εμπειρία της.

Η υφαντική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Τήνου δημιουργισε τσαντάκια που δώρισε στις δασκάλες του σχολείου και οι γίνεις ενίσχυσαν οικονομικά το έργο του Συλλόγου ”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

Οσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, μπορούν να τηλεφωνούν πρωινές ωρες για ραντεβού στο ιατρείο της παιδίατρου Ελενης Μουρατιδου, τηλ 2283022282.

Η εθελοντικη ομαδα του Συλλογου Γυναικων Τηνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -