Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου – Αποτίμηση Τριημέρου Αγίου Πνεύματος

Παρά τις αρχικές μετρημένα αισιόδοξες προβλέψεις δυστυχώς η αποτίμηση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος δεν ήταν καλή για τους επαγγελματίες του νησιού μας.

Μετά από επικοινωνία του Συλλόγου μας με επαγγελματίες της Τήνου και με τους προέδρους των εμπορικών συλλόγων των Κυκλάδων, τα νέα είναι δυσάρεστα και το μέλλον δυσοίωνο για την επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η πτώση τζίρου στο νησί μας για το μεγαλύτερο ποσοστό των επαγγελματιών κυμάνθηκε από 70 μέχρι και 75 % !!!!!

Η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να χτυπά. Λίγος ο κόσμος (ούτε καν αυτός που περίμεναν οι απαισιόδοξοι) και η κατανάλωση κάθε είδους σχεδόν μηδενική.

Όχι ότι δεν είναι κατανοητό το γιατί. Με τον κόσμο σε αναστολή εργασίας για περίπου δύο με δυόμιση μήνες, με το 90% των επιχειρήσεων κλειστές και το υπόλοιπο 10% να υπολειτουργεί, με τις επιταγές, τις ρυθμίσεις και τις δόσεις παντός είδους υποχρεώσεων να περιμένουν να πληρωθούν με ημερομηνία έναρξης την 14η Ιουνίου (για τις επιταγές σε αναστολή), με τα ¾ των εποχιακών εργαζόμενων σε ανεργία και το μέλλον αβέβαιο. . . τι κατανάλωση να υπάρξει ; ; ;

Ο επιχειρηματικός κόσμος κραυγάζει με αγωνία, αλλά ποιος ακούει ;;

Να μην βλέπουμε μόνο πόσος κόσμος κυκλοφορεί στο νησί. Να βλέπουμε και τι προσφέρει αυτός ο κόσμος στην τοπική αγορά ώστε η επόμενη μέρα να είναι βιώσιμη για τις επιχειρήσεις μας.

Όλοι οι επαγγελματίες αγωνιζόμαστε για να παρθούν δραστικά μέτρα ανακούφισης και όχι ημίμετρα αναστολών και εκπτώσεων και με το να παρουσιάζουμε την κατάσταση ρόδινη (πάντα στο πλαίσιο των ημερών που ζούμε) ενώ δεν είναι, σίγουρα είναι ανασταλτικός παράγοντας για επιτυχή αποτελέσματα στον αγώνα αυτό.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                                ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -