Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου – Νέο αυστηρό Lock Down

Ανακοινώθηκε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2021 από τον κυβερνητικό εκπρόσωποκ. Στέλιο Πέτσα νέο αυστηρό lockdown όπως ίσχυε και πριν το «άνοιγμα» των Χριστουγέννων.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας όσο αφορά στις επιχειρήσεις ανακοίνωσε : «Από άυριο, Κυριακή 3 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 το πρωί μέχρι και τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Iανουαρίου 2021, μένουμε και πάλι σπίτι, καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Σταματά η παράδοση εκτός (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.

Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων στο αυστηρότερο ωράριο, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και τις 05:00 το πρωί, με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας».

          Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους επαγγελματίες. Πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσουμε τους κανόνες και να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας, ώστε πρώτον να μπορέσουμε κάποια στιγμή να βγούμε από αυτή την τραγική κατάσταση και δεύτερον να μη δημιουργούμε μεταξύ μας φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.

          Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου θα υπερασπιστεί με κάθε έννομο μέσο και την προάσπιση της υγείας όλων μας και την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                                     ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter