Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Ένα ευχαριστώ στο Κέντρο Υγείας Τήνου

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας Τήνου, νοσηλευτικό προσωπικό, ιατρούς, τραυματιοφορείς, διοικητικό προσωπικό και προσωπικό καθαριότητας, όπως επίσης την κατ οίκων νοσήλια, για την άψογη και κυρίως ανθρώπινη συμπεριφορά τους που επέδειξαν κάθε φορά που χρειάστηκε να νοσηλευτεί η αδελφή μου.

Πρέπει ως Τήνιοι να στηρίξουμε όλοι μαζί το Κ.Υ. Τήνου με όλες τις δυνάμεις μας, είτε μέσω του συλλόγου φίλων Κ.Υ. Τήνου «Νικόλαος Κογκος», είτε πιέζοντας κεντρική εξουσία και Δήμο Τήνου έτσι ώστε να στηρίζουν τους ανθρώπους που στελεχώνουν το Κ.Υ. μας»

Γρηγόρης Μαρτούλας

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημέρα σωστός ο φίλος αν είναι λίγο για τον αγώνα που κάνουν κάθε μέρα ας κάνουμε κάτι και εμείς

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.