Υπάρχουν πρωτοβουλίες που μπορεί να φαίνονται μικρές, όμως κρύβουν μέσα τους μεγάλη αγάπη για τον τόπο και την παράδοση.
Στον Σκαλάδο Τήνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, με την πολύτιμη συμβολή συγχωριανών και φίλων, προχώρησε στην κατασκευή και τοποθέτηση ενός νέου, καλαίσθητου εικονοστασίου στην πλατεία του χωριού, αφιερωμένου στην αγαπημένη «Παναγίτσα» στα Πλακάκια. Μια πρωτοβουλία που δεν αποτελεί μόνο μια αισθητική παρέμβαση, αλλά και μια έμπρακτη έκφραση πίστης, σεβασμού και αγάπης προς έναν τόπο που έχει ξεχωριστή σημασία για τους κατοίκους του χωριού.
Το νέο εικονοστάσι έρχεται να αποτελέσει ένα διακριτικό σημείο αναφοράς στην πλατεία, μεταφέροντας το μήνυμα της ευλογίας, της προστασίας και της ελπίδας τόσο στους κατοίκους του Σκαλάδου όσο και στους επισκέπτες που περνούν από το χωριό. Ο Σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση της όμορφης αυτής προσπάθειας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι όταν υπάρχει συνεργασία και αγάπη για τον τόπο, μπορούν να γίνουν όμορφα πράγματα.























