Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Έναρξη δραστηριοτήτων νεολαίας (ΕΚΝΕ) Τήνου

Έναρξη δραστηριοτήτων νεολαίας (ΕΚΝΕ) Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Με μεγάλη χαρά την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησε η ποιμαντική χρονιά της νεολαίας (EKNE), με μια γιορτή στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου, στην Παλλάδα.

Μια ομάδα νέων εμψυχωτών μαζί με τους υπεύθυνους Ιερείς και τις Αδελφές των Δούλων του Κυρίου και της Παναγίας ανέλαβαν αυτή την τόσο σημαντική πρόκληση για την Εκκλησία και τον κόσμο, που είναι η μόρφωση και η καθοδήγηση των παιδιών του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Γύρω στις 20:00 συγκεντρώθηκαν νέοι και έφηβοι, ανυπόμονοι να ξεκινήσουν, ερχόμενοι από την Καλλονή, μαζί με τον Εφημέριό τους π. Φραγκίσκο, από τη Στενή, τη Μυρσίνη, τα Κιόνια και τη Χώρα. Συγκεντρώθηκαν  περίπου 20 παιδιά.

Οι Αδερφές και οι εμψυχωτές είχαν ετοιμάσει παιχνίδια που έγιναν με επιτυχία και ενθουσιασμό. Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε μια καρποφόρα χρονιά στην ομάδα της νεολαίας. Έπειτα, παρουσιάστηκαν οι εμψυχωτές και συζητήθηκαν εν συντομία κάποιες λεπτομέρειες για τις συναντήσεις. Τέλος, για να ολοκληρωθεί η γιορτή, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν όλοι μαζί νοστιμότατες πίτσες.

Να σημειωθεί ότι σε προκαταρκτικές συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο συγκροτήθηκε η επιτροπή Ποιμαντικής Νεολαίας της Αρχιεπισκοπής και ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες για τον προγραμματισμό των εμψυχώσεων και των άλλων δραστηριοτήτων, συζητήθηκε το θέμα της ανακαίνισης της αίθουσας και άλλα πρακτικά ζητήματα.

Το θετικό και ευχάριστο είναι πως όλοι δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό και επιθυμία να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή.

Καλούμε όσους δεν έχουν πλησιάσει ακόμα, να τολμήσουν να συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές και παρακαλούμε το Θεό, την Παναγία και τον Άγιο Ιωσήφ, να ευλογήσουν αυτό το ποιμαντικό έτος της νεολαίας.

Από την Επιτροπή της ΕΚΝΕ

ΠΗΓΗ – www.kantam.gr

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
few clouds
7.9 ° C
12.3 °
7.8 °
81 %
0kmh
20 %
Σα
12 °
Κυ
11 °
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
8 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -