Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Έναρξη κατηχητικού έτους στην Τήνο

Μια γιορτή χαράς, ενότητας και προσδοκίας πραγματοποιήθηκε στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Χώρας Τήνου. Παρόντα όλα τα καθολικά παιδιά Δημοτικού του νησιού, ο Αρχιεπίσκοπός μας π. Ιωσήφ, οι ιερείς και οι κατηχητές. Σεβόμενοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα παιδιά την Α’ και Β’ Δημοτικού συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της Ενορίας ενώ οι υπόλοιπες τάξεις στον Ενοριακό Ναό για να παρακολουθήσουν τον αγιασμό.

“Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι, για να μεγαλώσουμε ως φίλοι του Ιησού, παιδιά που γίνονται δώρο ο ένας για τον άλλο, για να κτίσουμε έναν πιο όμορφο και δίκαιο κόσμο”, είπε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος, που για πρώτη φορά στην Τήνο, ευλόγησε την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς και των τριών κατηχητικών κέντρων του νησιού μας.

π. Ι.Σ.

www.kantam.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -