Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Έναρξη μαθημάτων για την Περιβαλλοντική Ομάδα του ΕΠΑΛ Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με χαρά υποδεχόμαστε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, την νέα Π.Ο. του ΕΠΑΛΛ Τήνου, για το σχολικό έτος 2023-2024. Μια ομάδα παιδιών που αποτελείται από 20 μαθητές και μαθήτριες που θα ασχοληθούν, με θέματα Γεωπονίας βάσει εβδομαδιαίου προγράμματος και θα συμβάλουν ταυτόχρονα στην προσπάθεια μας, για την προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς Περιβάλλοντος του νησιού μας όπως, δενδροφυτεύσεις- κλαδέματα κλπ.

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας, προς τους καθηγητές κκ Ιωάννη Ψάλτη, Πρόεδρο του Δ.Σ. και Κώστα Καραγιώργο καθηγητή ΕΠΑΛΛ, που είχαν την κύρια ευθύνη των μαθημάτων θεωρητικών και πρακτικών και προς την απερχόμενη ΠΟ σχολικού έτους 2022-2023, παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα μιας δράσης, που ανοίγει το δρόμο για μαζική παραγωγή ελαιόδεντρων στο νησί μας , κάτω από προϋποθέσεις και την συμπαράσταση της Νέας Δημοτικής Αρχής. Μπορούμε με ελάχιστα χρήματα να μετατρέψουμε το νησί μας σε ένα απέραντο ελαιώνα. Αυτό θα πει ουσιαστική ανιδιοτελής προσφορά για τον τοπ. μας .

Ακολουθούν φωτογραφίες, με τα διάφορα στάδια παραγωγής ελαιόδεντρων, από μοσχεύματα, μέσα στο θερμοκήπιο.

Υλικά: μικρά κλαδιά ελιάς, φυτόχωμα με περλίτη και κομπόστ , ορμόνη ριζοβολίας , χέρια –πολλά εκπαιδευμένα χέρια (μαθητών) και χρόνο και υπομονή ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -