Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ξεκίνησε το ταξίδι του Tinos Guide & Seek

Αντικείμενα απ’ όλο τον κόσμο.

Αφή, όραση, ακοή, όσφρηση & γεύση.

Διαβατήρια και δαχτυλικά αποτυπώματα.

Πρακτική εξάσκηση ικανοτήτων εξερευνητών & εξερευνητριών.

Πριν φύγεις απ’ την Τήνο, μην ξεχάσεις να…

Ή αλλιώς εργαστήρια γνωριμίας TINOS Guide & Seek*!
Και καλό μας ταξίδι!

~ Ευχαριστούμε πολύ το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού για τη φιλοξενία των Γ’ τάξεων του 1ου, 2ου, 3ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου και του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου.

~ Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους/τις εκπαιδευτικούς συνοδούς των τάξεων στις δράσεις του προγράμματος και τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων τους.

Κλικ: Οι αγαπημένοι μας Φωτογρά..φως <3!

Με την υποστήριξη του START – Create Cultural Change .

Τo START είναι ένα πρόγραμμα του Robert Bosch Stiftung, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Goethe-InstistuteThessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων, και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Συνεργάτες του προγράμματος επίσης είναι ο Δήμος Τήνου, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς καθώς και το Δημοτικό Ίδρυμα, Μουσείο Κώστα Τσόκλη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -