Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Ενέργειες από τον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ. Τήνου

Ο Σύλλογος μας ως γνωστόν, στα πλαίσια στήριξης των υπηρεσιών του Κ.Υ Τήνου προσέλαβε για δύο μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2022 ένα τραυματιοφορέα για πλήρωμα στο ασθενοφόρο δαπάνης περίπου 2400,00 (δύο χιλιάδες τετρακόσια) ευρώ, (μισθοδοσία και ΙΚΑ)

Την 25/7/22 το Σωματείο “Φίλοι της Τήνου” ανταποκρινόμενο στην ανάγκη του Κ.Υ προέβη σε μία χορηγία προς τον Σύλλογο μας 1.200,00 ευρώ .

Ευχαριστούμε πολύ και ανανεώνουμε για ένα μήνα ακόμη την σύμβαση.

Επίσης έγινε η συντήρηση της μονάδας παραγωγής οξυγόνου και τοποθετήθηκε δεύτερος αεροσυμπιεστής ώστε να υπάρχει εφεδρεία σε τυχόν βλάβη. Η δαπάνη για την επισκευή του ενός αεροσυμπιεστή , την αγορά του δεύτερου καθώς και η ετήσια συντήρηση ανήλθε περίπου στις 5000,00 (πέντε χιλιάδες ευρώ).

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοηθούν στο έργο μας και συγχρόνως καλούμε όλους να ενημερώνονται και να ενημερώνουν για την δράση του Συλλόγου του “Κόγκου”.

Εκ του Δ.Σ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -