Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Εγγραφές στο χορευτικό του Εμπ. Συλλόγου Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το χορευτικό εργαστήρι του Συλλόγου μας «Σπονδή Τηνίων». Τα μαθήματα του χορευτικού θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου του 2022 και θα γίνονται στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα, για την παραχώρηση της οποίας ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Καθολική Αρχιεπισκοπή Τήνου.

Φέτος θα δημιουργηθούν και παιδικά τμήματα, ενέργεια που είχε γίνει πράξη τον Ιανουάριο του 2020, αλλά δυστυχώς η πανδημία του covid-19 ματαίωσε τα μαθήματα. Δάσκαλος των παραδοσιακών χορών θα είναι ο κ. Γιάννης Μιχαήλ. Τα μαθήματα των ενηλίκων θα γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα. Για την ημέρα διεξαγωγής των μαθημάτων του παιδικού τμήματος θα ενημερωθείτε εκ νέου.

Το χορευτικό του Συλλόγου έχει να παρουσιάσει πλούσια δράση συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, εκθέσεις και φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Ενδεικτικά αναφέρουμε την έκθεση ERGO MARATHON EXPO , το 1ο, 2ο και το 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, τα pasta party και τις τελετές λήξεις του TINOS RUNNING EXPERIENCE, την ΤΡΑΤΑ του Δήμου Τήνου, το καρναβάλι του Δήμου Τήνου, την 1η Εβδομάδα Χορού “ΕυρυΤήνια” κ.α.

Ο Σύλλογός μας στηριζόμενος στο καταστατικό του με το οποίο του δίνεται η δυνατότητα να προάγει τον πολιτισμό του τόπου μας, δημιούργησε εδώ και οχτώ χρόνια αυτό το εργαστήρι παραδοσιακών χορών και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κάθε χρόνο η παρακολούθηση των μαθημάτων προσελκύει όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους, κρατώντας ένα μέρος από την παράδοσή μας ζωντανή.

Σας περιμένουμε να μάθουμε και να διασκεδάσουμε.

Εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα : Κολλάρου Πετρίνα 6979226256 & Κολλάρου Λουκία 6947522471

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -