Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Ενημέρωση Επιχειρηματιών Εστίασης από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Τήνο στον χώρο του EXO Catering με θέμα την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των επιχειρηματιών εστίασης του νησιού σχετικά με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Η Έπαρχος Τήνου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε την επόπτρια υγείας κα. Δήμητρα Μαυρίκου που ήρθε από την Άνδρο και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της και στο αίτημα του Συλλόγου Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, τους επαγγελματίες για την μαζική ανταπόκριση τους, μιας και έτσι δείχνουν το ενδιαφέρον τους να τηρήσουν τους όρους που θέτει η πολιτεία και να αντεπεξέλθουν σε μια δύσκολη πραγματικά σεζόν.

Η κα. Μαυρίκου, παρουσίασε και ανάλυσε τους όρους της πολιτείας που έχουν τεθεί αναφορικά με τον κλάδο της εστίασης και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων από τους παρευρισκομένους επαγγελματίες.

Καλός πολίτης ο καλά ενημερωμένος πολίτης  και φαίνεται ότι οι Τηνιακοί επιχειρηματίες το τηρούν αυτό. Kαλή δύναμη σε όλους και καλή συνέχεια 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -