Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Ενημέρωση από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τήνου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου εκπροσωπεί τις Κυκλάδες στην διαβούλευση για το «Μακροπρόθεσμο όραμα για τις Αγροτικές Περιοχές 2021-2040».

Στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που διεξάγει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενόψει της κατάρτισης ενός «Μακροπρόθεσμου Οράματος για τις αγροτικές περιοχές» με ορίζοντα το 2040, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης επέλεξε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τήνου να εκπροσωπήσει τον νομό Κυκλάδων και να συμμετάσχει στην συζήτηση :

• για τις τρέχουσες ευκαιρίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές περιοχές,
• τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξή τους μέχρι το 2040,
• καθώς και τις προτάσεις για τις απαιτούμενες δράσεις και πολιτικές.

Στην συζήτηση που διεξήχθη στις 14-1-2021 μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και εκπρόσωποι φορέων από όλο το Αιγαίο (νομοί : Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου και Κυκλάδων ).

Από τον συνεταιρισμό μας στην συζήτηση συμμετείχε ο κ. Μ. Βίλλας, ο οποίος και εισηγήθηκε σχετικά.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -