Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Γυναικών Τήνου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Αιτήσεις έως 2 Νοεμβρίου εγγραφές μελών άνω των 18 ετών, άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από το εθνικό, μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε 15συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο από τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ έως τον ΙΟΥΝΙΟ του 2022 συνοδεύονται από εποπτικό υλικό και έχουν μορφή παρουσιάσεων, εργαστηρίων και αλληλοδραστικών συζητήσεων.

Στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, παρέχεται επίσημη βεβαίωση Ετήσιας επιμόρφωσης στον κάθε συμμετέχοντα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον προσόν στο βιογραφικό τους. Οι σπουδαστές του Κ.Π.Ε.Π διαθέτουν σπουδαστική ταυτότητα με τον αριθμό μητρώου τους, η οποία εξυπηρετεί σε διάφορες παροχές από διευκολύνσεις από δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες κατά την διάρκεια της φοίτησής τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (για την Ελλάδα και το Εξωτερικό)

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ επιλέγει τον επιμορφωτικό τομέα
“ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ” εγγραφές με προτεραιότητα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
μετά τις 24 Οκτωβρίου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -