Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου ενίσχυσε το Κ.Υ. Τήνου

Με ανάρτηση του σε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου, Νικόλαος Κόγκος ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Τήνου αναφορικά με την προμήθεια χειρουργικού – εξεταστικού κρεβατιού, και καρδιοτοκογράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε σήμερα 3/2/2020 και ώρα 13,30 η συνεργασία του Συλλόγου μας με τον Σύλλογο Γυναικών Τήνου όσον αφορά την προμήθεια εξεταστικού -χειρουργικού κρεβατιού και καρδιοτοκογράφου στο Κέντρο Υγείας Τήνου, συνολικής αξίας 2.800 ευρώ, με την παράδοση τους στο Κ.Υ.

Τα χρήματα δόθηκαν από τον Σύλλογο Γυναικών στο Σύλλογο μας με αποκλειστική διάθεση στον σκοπό αυτό, προερχόμενα από την συναυλία στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Γυναίκες της Τήνου ευχαριστούμε πολύ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -