Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Ενωμένοι για το νησί μας: «Αυτό σίγουρα δεν είναι Δημοκρατία…»

Κύριε Δήμαρχε,

Η σκόπιμη εμμονή σας στις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης εξυπηρετεί σαφώς το πολιτικό σας προφίλ, το οποίο αισθάνεστε ότι καταρρακώνεται έντονα τα τελευταία χρόνια.

Βιώνετε καθημερινά τις αντιδράσεις του κόσμου. Οι δημότες της Τήνου σας γυρνούν την πλάτη κι εσείς προσπαθείτε να περισώσετε ό,τι μπορείτε . Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγετε συνειδητά τη συνεδρίαση χωρίς την φυσική μας παρουσία , φιμώνοντας το Δημοτικό μας Συμβούλιο, θυμίζοντας άλλες εποχές, μαύρες για την ιστορία της χώρας μας.

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Είναι πλέον τοις πάσι γνωστό ότι δεν έχετε το πολιτικό ανάστημα να αντισταθείτε στην κατρακύλα στην οποία οδηγείται το Δημοτικό μας Συμβούλιο με εντολή του κυρίου Σιώτου.

Είστε απλά ένα πειθήνιο όργανό του και τίποτα παραπάνω.

Καταγράφεται στην ιστορία του τόπου μας με μελανά χρώματα η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, κατά την οποία θα ληφθούν αποφάσεις για πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν το νησί μας με την συμμετοχή μόνο του 1/3 των μελών του.

Αυτό σίγουρα δεν είναι Δημοκρατία……

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -