Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ενωμένοι για το νησί μας: Σπουδή

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία διήρκεσε περίπου 5 ώρες, ο κ. Σιώτος με ιδιαίτερη βιασύνη και αγωνία για το αποτέλεσμα αυτής, έσπευσε να μας ενημερώσει για την προσωπική του τοποθέτηση.

Έπειτα απο 5 ώρες σιωπής έσπευσε να προλάβει τις εξελίξεις και να παραπλανήσει για ακόμα μια φορά τον Τηνιακό Λαό. Φυσικά όλοι οι παρευρισκόμενοι, αιρετοί και προσκεκλημένοι, αυτήκοοι μάρτυρες των όσων συζητήθηκαν μπορούν εύκολα να τον διαψεύσουν για την εν γένει συμπεριφορά του στην συνεδρίαση.

Σκοπίμως επέλεξε ως εισηγητές του θέματος της συνεδρίασης τον κ. Σώχο και τον κ. Αλαβάνο, οι οποίοι όμως ουσιαστικά έδειχναν να τον εκφράζουν απόλυτα, ενώ εκείνος απλά τους παρακολουθούσε, ψελλίζοντας κάτι μισόλογα στην αρχή της συνεδρίασης. Αν μη τι άλλο θα ήταν φρόνιμο να δημοσιευτούν και οι εν λόγω εισηγήσεις απλά για να μάθει ο κόσμος.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια κ. Δήμαρχε και προς επίρρωση των λεγομένων μας, σας προκαλούμε να δημοσιεύσετε άμεσα το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της συνεδρίασης, η οποία και δεν μεταδόθηκε ζωντανά με απόφαση της δημοτικής σας πλειοφηφίας. Εδώ και τώρα!

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
broken clouds
10.9 ° C
12 °
10 °
58 %
6.2kmh
75 %
Πα
11 °
Σα
10 °
Κυ
9 °
Δε
8 °
Τρ
8 °