Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Αναστολή λειτουργίας του Εντελέχεια Τήνου

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΣ Εντελέχεια Τήνου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές και στις οικογένειες τους, εναρμονιζομενος με τα μέτρα της κυβέρνησης και σύμφωνα με την κοινή Υπουργική απόφαση (ΚΥΑ 783-10.3.20) προβλέπεται για προληπτικούς λόγους δημοσίας υγείας και για το χρονικό διάστημα από 11/3/20 έως και 23/3/20, η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων κάθε τύπου και βαθμού της χώρας λόγω κορωνοϊού.
________________________________________________
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων απαγορεύεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και εν γένει κάθε χώρου συνάθροισης κοινού . Σεβόμενοι λοιπόν την παραπάνω απόφαση, αναστέλλουμε τη λειτουργία του Συλλόγου μας έως 24/3/20 και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία του.

Επιπλέον, το προσεχές διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση ως προς τις ημέρες διεξαγωγής των αναπληρώσεων των μαθημάτων που θα χαθούν. Προτεραιότητα δική μας και χρέος μας είναι η διασφάλιση της υγείας των αθλητών μας και των οικογενειών τους.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση στα τηλέφωνα επικοινωνίας: ☎️6986887850

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και γρήγορη επαναφορά στην κανονικότητα μας!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -