Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Εντυπωσιακό βίντεο-οδοιπορικό από την Αναστασία Ψάλτη και τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ένα εντυπωσιακό βίντεο-οδοιπορικό, με στιγμιότυπα από όλα τα μέρη της Τήνου όπου βρέθηκαν οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και η υποψήφια Δήμαρχος, Αναστασία Ψάλτη, τον τελευταίο μήνα, ανάρτησε σήμερα ο Συνδυασμός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Με την συνολική αποτύπωση του οδοιπορικού σε ένα βίντεο, καταγράφεται η πρωτοβουλία του Συνδυασμού #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, που έφερε τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ σε κάθε οικισμό της Τήνου, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμα και τη στρατηγική τους για την επόμενη μέρα του νησιού και αντάλλαξαν απόψεις όλους τους συμπολίτες μας.

Μια πρωτοβουλία, που κορυφώνεται με την κεντρική προεκλογική ομιλία της Αναστασίας Ψάλτη, σήμερα στις 20.00 στη Χώρα (έναντι Eurobank).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση:

«Το πρώτο πράγμα που είπαμε όταν ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι ήταν μια κουβέντα: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. Και το εννοούσαμε. Κάποιοι, συνηθισμένοι -και μπουχτισμένοι- από τους πολιτικούς που βάζουν μπροστά το εγώ και όχι το εμείς, μας κοίταξαν δύσπιστα. Στην πορεία κατάλαβαν ότι το εννοούσαμε.

Έτσι και με το ταξίδι που μας έφερε ε κάθε γωνιά της Τήνου μας. Όταν είπαμε ότι θα επισκεφτούμε όλους τους οικισμούς και θα μιλήσουμε με όλους τους συμπολίτες μας, κάποιοι αντέδρασαν. “Μα είναι 42 οικισμοί!”, “Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα”, “Το λέτε μόνο για επικοινωνιακούς λόγους”…

Σήμερα, σας κοιτάμε στα μάτια και έχουμε δικαίωμα να λέμε: Το είπαμε, το κάναμε. Πήγαμε παντού.

Μιλήσαμε με όλους.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας και για τη νέα δημαρχιακή θητεία: Ο,τι λέμε, το κάνουμε.

Την Κυριακή. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ».

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -