Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Εορτασμός Αγίου Αρτεμίου στη Μεγαλόχαρη Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Μεγάλου Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου, του Ιεροκήρυκος, των Ιερέων και των Διακόνων του Πανιέρου Ναού, προ του πέρατος της οποίας εψάλλη Δοξολογία προς τιμήν της Ηγεσίας, των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Διοικητού, των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Αστυφυλάκων του Αστυνομικού Τμήματος της Ιεράς Νήσου Τήνου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ εκήρυξε τον θείον λόγον αναφερόμενος στον βίο του Αγίου Αρτεμίου.

Προ του πέρατος της Δοξολογίας ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Νάκος, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ ευχόμενος στην Ηγεσία και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας και ιδιαιτέρως του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, υγεία, ενδυνάμωση και προκοπή στο έργο τους με τις πρεσβείες της Μεγαλόχαρης Παναγίας και του Αγίου Αρτεμίου.

Συμμετείχαν, ο Διοικητής, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Αστυφύλακες του ΑΤ Τήνου, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Έπαρχος Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τήνου, ο Γενικός Γραμματέας της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων, ευλαβείς Χριστιανοί από όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό και οι Μοναχές από την Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου Μετεώρων.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -