Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Εορτασμός Ζωοδόχου πηγής στην Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η ιερά μνήμη των εγκαινίων του ναού της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών και Θεομήτορος, της Ζωηφόρου Πηγής και των τελεσθέντων υπερφυών θαυμάτων παρά της Θεομήτορος, τόσο στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας και ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό της Ευρέσεως της θαυματουργού Εικόνος της Μεγαλόχαρης όπου είναι αφιερωμένος στη Ζωοδόχο Πηγή, όσο και στους Ιερούς Ναούς Ζωοδόχου Πηγής Δύο Χωρίων και Παναγίας Ελεούσης Εξωμβούργου με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Εορτίου Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς νήσου Τήνου, του Πανοσιολ. Ιεροκήρυκος ο οποίος εκήρυξε τον θείον λόγον, των Πανοσιολ. Αρχιμανδριτών και των Εφημερίων και Διακόνων των Ενοριών της Ιεράς νήσου, με τη συμμετοχή πλήθους ευλαβών Χριστιανών, προσκυνητών και Τηνίων, μεταξύ των οποίων, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δύο Χωρίων, ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου “Παναγία η Ελεούσα”, Πρόεδροι και Μέλη Συλλόγων και Φορέων, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσαν οι ιεροψάλτες του Πανιέρου Ναού Ευαγγελιστρίας και οι ιεροψάλτες των χωρίων υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ ευχόμενος εορτίως.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -