Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εορτασμός Ζωοδόχου Πηγής στην Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η ιερά μνήμη των εγκαινίων του ναού της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών και Θεομήτορος, της Ζωηφόρου Πηγής και των τελεσθέντων υπερφυών θαυμάτων παρά της Θεομήτορος, τόσο στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας και ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό της Ευρέσεως της θαυματουργού Εικόνος της Μεγαλόχαρης όπου είναι αφιερωμένος στη Ζωοδόχο Πηγή, όσο και στους Ιερούς Ναούς Ζωοδόχου Πηγής Δύο Χωρίων, Παναγίας Ελεούσης Εξωμβούργου και στο παρεκκλήσιο Παναγίας της Κατωγιώτισσας στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Εορτίου Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και των Εφημερίων και Διακόνων των Ενοριών της Ιεράς Νήσου, με τη συμμετοχή πλήθους ευλαβών Χριστιανών, Τηνίων και προσκυνητών, μεταξύ των οποίων, η Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, ο Υποθηκοφύλακας Τήνου, Πρόεδροι και Μέλη Συλλόγων και Φορέων, μέλη του Συλλόγου “Παναγία η Ελεούσα”, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ ευχόμενος εορτίως.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -