Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Εορτή Αγίου Χαραλάμπους στην Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό του χωρίου Ταραμπάδος της ενορίας Αγίας Τριάδος Χατζηράδου Τήνου με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Εορτίου Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Τον θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Ιάκωβος Σέττας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ευλογία και αδεία του Σεβ. κ. Δωροθέου Β’, διεκόμισε απότμημα εκ του ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους το οποίο και λιτανεύθηκε πέριξ του Ιερού Ναού και στη συνέχεια όλοι οι ευλαβείς Χριστιανοί προσεκύνησαν προς ευλογία και αγιασμό.

Συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου της Ρ/Καθολικής εκκλησίας π. Ιωάννης Σκλάβος, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Τήνου, ο Αντιδήμαρχος Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Τήνου, εκκλησιαστικοί επίτροποι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσαν ο ιεροψάλτης της ενορίας Χατζηράδου κ. Στεφ. Λαγουρός και ιεροψάλτες του νησιού.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος ευχαρίστησε τον Εφημέριο Πρωτοπρ. Σπυρίδωνα Κουσουρή και τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής και την οικογένεια των αδελφών Πιπέρη για την άρτια προετοιμασία της πανηγύρεως καθώς και όλους τους εκκλησιασθέντες.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Βιδάλης του Βασιλείου, Χαράλαμπος Πιπέρης, Στυλιανός Ρήγος.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -